Så får du med dig böckerna på resan

För dig som ska resa till Phi Phi Island kan det bli aktuellt att ta med dig böcker. Något du snabbt märker när du packar inför resan är dock att dessa kan väga en hel del vilket gör det väldigt osmidigt. Idag finns det dock abonnemangstjänster för ljudböcker vilket gör det enkelt för dig att få med ett helt bibliotek med på resan.

Slipp kånka böcker på semestern

Att åka till Thailand kan vara helt magiskt. Allra bäst blir det när man slipper strul som att försöka ha med sig alldeles för mycket saker på resan. Eftersom det kryllar av aktiviteter på Phi Phi Island är det inte heller helt säkert att du vill gå runt med en bok.

Tips! Genom ljudböcker slipper du både strulet med att packa böcker och att gå runt med dessa på ön

För att lösa båda dessa problem kan det vara klokt att innan resan börjar teckna ett abonnemang för ljudböcker. När du tecknar ett sådant abonnemang får du fri tillgång till flera böcker som du kan lyssna på under hela semestern. En till fördel är att du kan ha böckerna i hörlurarna medans du gör annat, exempelvis sitter på bussen inför nästa spännande aktivitet.

Teckna ett ljudboksabonnemang

För att undvika all dessa onödiga problem är det alltså klokt att redan innan resan teckna ett ljudboksabonnemang. Idag finns det flera aktörer som erbjuder denna form av tjänster. Utöver att ha ett stort utbud erbjuder även vissa aktörer möjligheten att lyssna offline, vilket kan vara perfekt för dig på semester. För dig som funderar att teckna ett abonnemang för ljudböcker kan det vara klokt att jämföra dessa innan. Via Ljudböcker.com får du information om de olika tjänsterna och kan se vad de har för fördelar och nackdelar. Du kan även se relevanta priser och erbjudanden hos de olika tjänsterna.